Nainen ja lehtiä


Mitä KUNTO PLUS -lehti sisältää?

Kerromme, millaisia juttuja KUNTO PLUS -lehdessä yleensä on, jotta tiedät, mitä voit odottaa, jos tilaat lehden.

torstai 19. lokakuuta 2017 teksti Sara Christensen

Harkitsetko lehden tilaamista, mutta haluaisit tietää hieman lisää siitä, millaisia juttuja lehti yleensä sisältää? Kokosimme tähän juttuun tietoa siitä, millaista sisältöä KUNTO PLUS -lehdessä usein on. 

Ravitsemusaiheisia juttuja

Ruokavaliolla on suuri merkitys ihmisen hyvinvoinnille, ja siksi kerromme joka numerossa uutta tietoa siitä, miten voit syödä terveellisemmin. Saat sekä hyviä neuvoja, reseptejä että oikeaa tietoa siitä, miten mikäkin ruoka-aine vaikuttaa ja miksi. Tieto on aina mahdollisimman helposti ymmärrettävässä muodossa – ja reseptimme ovat taatusti herkullisia!

Ravitsemusneuvoja
Viisaampaa ravitsemusta

Mitä kaupassa kannattaa lastata ostoskärryyn, jos haluaa ruualta makua ja hyvinvointia? Me kerromme sen!

Treeniaiheisia juttuja

Lehdessämme on aina runsaasti treeniaiheisia juttuja, ja jokaisessa numerossa on jokin uusi aihe keskiössä. Jutut käsittelevät esimerkiksi juoksua, lihaskuntotreeniä, joogaa ja kävelyä, ja tarkoituksena on aina se, ettei tarvitse olla alan ammattilainen ymmärtääkseen ohjeet ja noudattaakseen niitä. Treeniohjeet on laadittu kaikentasoisille liikkujille sopiviksi.

Treeniohjelmia
Saavuta treenitavoitteet

Treeniohjelmamme ovat motivoivia, innostavia ja helposti ymmärrettäviä.

Kohti terveellisempää elämää

Terveyteen kuuluu muutakin kuin vain ruokavalio ja treeni. Tärkeintä on löytää omalle elimistölle ja keholle sopiva tasapaino ja säilyttää se. Siksi keskitymme joka numerossa myös niihin terveyteen liittyviin seikkoihin, joilla ei välttämättä ole mitään tekemistä ruuan tai treenaamisen kanssa. Testaamme ajatuksiamme oikeilla naisilla, jotta näet, toimivatko teoriat myös käytännössä. 

Uniasiaa
Avusta itseapuun

Keräämme maailmalta eri alojen uusimman tiedon ja kerromme sen sinulle ymmärrettävästi, jotta voit kokeilla eri teorioita myös käytännössä.

Aterioita viikon jokaiselle päivälle

Kaikki reseptimme valmistuvat noin puolessa tunnissa – ja ovat lisäksi sekä herkullisia että terveellisiä. Lisäksi saat aina myös valmiiksi laaditun ostoslistan, jonka kanssa tarvittavat aineet on helppo poimia kaupasta mukaan.

Ateriasuunnitelma
Ateriasuunnitelma arkeen

Kaikki reseptimme ovat superherkullisia mutta myös helppoja valmistaa.

Tietoa kehosta ja painosta

Jotkut ovat kiinnostuneita painonpudotuksesta, kun taas toisia kiinnostaa tietää, miksi keho toimii niin kuin toimii. Tarjoamme uusinta tietoa elimistön saloista, myös painonpudotuksesta ja energiankulutuksesta, jotta lukijoidemme olisi hieman helpompi suunnistaa terveystiedon valtavassa viidakossa.

Painonpudotukseen liittyviä uskomuksia
Totta vai tarua?

Autamme löytämään tutkittua ja hyväksi havaittua tietoa elimistöstä ja terveydestä.

Pikatreeniohjelmia

Onko sinulla vain vartti aikaa treenille? Jokaisessa numerossa on vartissa tehtävä treeniohjelma kiireisten avuksi. Ohjelmat ovat yksinkertaisia ja tehokkaita, ja ne voi tehdä missä ja milloin tahansa kiireisen arjen keskellä.

Harjoitteita
Treenaa kotona

Et tarvitse viimeisimmän muodin mukaisia treenivälineitä tai kalliita salijäsenyyksiä päästäksesi kuntoon. 

Ehkä sinua kiinnostaa...