lohifileepala

Virvoituskuuri: 3. päivä

Kolmantena päivänä nautiskellaan terveellisesti lohella, joka sisältää runsaasti omega-3-rasvahappoja.

tiistai 30. elokuuta 2016 teksti MIchelle Kristensen

3. päivän ateriat

  • Päivän mittaan: Juo 2 litraa vettä.
  • Aamiainen: Chiansiemenpuuro ja runsaasti vadelmia, paistettua
    hokkaidokurpitsaa (jäähdytttynä), mantelijuomaa ja steviaa. Vihannesmehua ja vihreää teetä.
  • Lounas: Savulohta ja loput 1. päivän fenkolisalaatista. Vihannesmehua.
  • Välipala: Smoothie: punajuurta, pakastemansikoita, cashewpähkinöitä ja mantelijuomaa. Vihreää teetä.
  • Päivällinen: Paistettua lohta ja paistettua palsternakkaa sekä salaatti, jossa on omenaa, ruusukaalia ja kurpitsansiemeniä sekä oliiviöljyä ja balsamicoa. Vihannesmehua.

Kolmantena päivänä

Kolmantena päivänä valmistellaan vatsa vastaanottamaan eläinproteiinia, ja aloitetaan lohella tai muulla rasvaisella kalalla, jossa on paljon omega-3-rasvahappoja.

Omega-3-rasvahapot voitelevat niveliä ja chicagolaisen Loyola Universityn tutkimuksen mukaan myös suojaavat aivoja alkoholin haitalliselta vaikutukselta. Omega-3-rasvahappoja on rasvaisen kalan lisäksi mm. siemenissä, saksanpähkinöissä.

Ehkä sinua kiinnostaa...