parsakaalin nuppuja

Virvoituskuuri: 2. päivä

Kuurin toisena päivänä hellitään vatsaa ja suolistoa probiooteilla ja herkutellaan vihanneksilla ja marjoilla

tiistai 30. elokuuta 2016 teksti Michelle Kristensen

2. päivän ateriat

  • Päivän mittaan: Juo 2 litraa vettä.
  • Aamiainen: Probiootteja sisältävää jogurttia tai viiliä, marjoja, chiansiemeniä ja saksanpähkinöitä. Vihannesmehua ja vihreää teetä. 1 rkl kalaöljyä.
  • Lounas: Parsakaalisalaatti, jossa on raakaa sipulia, kurpitsansiemeniä
    ja mustikoita. Kermaviilikastike, jossa on sinappia, sitruunaa ja steviaa. Falafelpyöryköitä. Juomaksi vihannesmehua.
  • Välipala: Smoothie: pakastemansikoita, chiansiemeniä, mantelijuomaa, ½ banaani ja pakastelehtikaalia. Vihreää teetä.
  • Päivällinen: Hummusta ja paistettuja juureksia. Vihannesmehua.

Toisena päivänä

Virvoituskuurin toisena päivänä hellitään vatsaa probioottisilla maitotuotteilla, joiden sisältämät terveelliset maitohappobakteerit tukevat suolistoflooran tasapainoa. Lisäksi herkutellaan edelleen vihanneksilla ja marjoilla sekä juodaan runsaasti vettä.

 

Ehkä sinua kiinnostaa...