The Bodyholiday Le Sport - St. Lucia

Kylpyläparatiisi Le Sport St. Lucialla

keskiviikko 8. heinäkuuta 2015 teksti KUNTO PLUS

Kylpylän tarjonta:

Kohteen kuulussa Oasis-kylpyläkeskuksessa on tarjolla erilaisia hierontoja, ihohoitoja ja kokonaisvaltaisia käsittelyjä. Hoitohuoneita on kahdessa kerroksessa kylpylän rauhallisimman altaan viereisessä rakennuksessa. Oasiksessa on kaikkea hydroterapiasta balilaiseen hierontaan, kookos- ja inkiväärihierontoihin ja ayurveda-lääkintään. Hintaan sisältyy yksi hoito päivässä. Kylpylä on kouluttanut lukuisia Karibian parhaista hyvinvointialan ammattilaisista.

Muut aktiviteetit: Le Sport on liikuntatarjonnaltaan Karibian kylpylöiden ehdoton ykkönen: tarjolla on joogaa, pilatesta, stressinhallintaa, omavalmennusta ja urheilua tenniksestä miekkailuun ja karibialaisesta tanssista vesihiihtoon tai golfiin 18 reiän radalla.

Majoitus ja muuta: 115 huoneistoa yksiöistä luksussviitteihin. Useimmat käsittelyt, lähes kaikki urheilu - myös puolen tunnin omavalmentajan konsultaatio - ruoka ja kaikki juomat sisältyvät hintaan. Neljä korkeatasoista ravintolaa, mm. itämainen Tao, joka kuuluu Karibian parhaisiin ruokaravintoloihin. Brittiläinen Condé Nast Traveller -matkailulehti on valinnut Le Sportin toistuvasti yhdeksi parhaista valtamerentakaisista kylpyläkohteista. Kylpylään ei oteta alle 16-vuotiaita vieraita.

www.thebodyholiday.com

Ehkä sinua kiinnostaa...