Peter Island Resort - British Virgin Island

Neitsytsaarten lumoa Peter Island Resortissa

keskiviikko 8. heinäkuuta 2015 teksti KUNTO PLUS

Kylpylän tarjonta:

Spa
Spa-aktiviteterne er samlet i et anlæg, der er åbnet i 2005. Prøv fx en eksfoliering i lokalt havsalt eller en nærende agurke/aloe vera-fugtmaske til hele kroppen.

Vuonna 2005 avattu kylpylä, jossa on tarjolla esimerkiksi koko kehon merisuolakuorinta tai ravitsevia kurkku- ja aaloenaamioita.

Muut aktiviteetit: Tennistä, snorkkelisukellusta, surffausta, maastopyöräilyä, merikajakkimelontaa, kuntoilua, rantalentistä, purjehdusta ja syvänmerenkalastusta.

Majoitus ja muuta: Kylpylä sijaitsee omalla saarellaan, jonka kaikkien ravintoloiden ja baarien palvelut sisältyvät hintaan. Vieraat noudetaan lentokentältä veneellä - tosin saarelle sopii saapua myös yksityishelikopterilla.

Saarella on viisi rantaa, joista yhtä käyttävät enimmäkseen häämatkalaiset ja yhdellä voi sukellella koralliriutan merikilpikonnien joukossa.

Rakennukset ovat nykyaikaistettua siirtomaatyyliä. Halutessaan voi majoittua mökkiin rannan tuntumaan tai käyttöönsä voi vuokrata ylellisen huvilan. Ravintoloiden tarjonta yhdistelee luovasti karibialaisia, aasialaisia ja italialaisia makuja. Viinilistalle on valikoitu yli 300 laatuviiniä. Peter Island Resort kuuluu eri listauksissa Karibian kylpyläkohteiden kermaan.

Ehkä sinua kiinnostaa...