Como Shambhala Spa - Turks & Caicos

Unelmakylpylä Como Shambhala Spa

keskiviikko 8. heinäkuuta 2015 teksti KUNTO PLUS

Kylpylän tarjonta:


Runsaasti erilaisia itämaisia käsittelyjä hieronnasta kokonaisvaltaisiin hoitoihin. Osa jopa kahden tunnin mittaisista käsittelyistä tehdään erityisissä hoitohuoneissa, osa taas ulkona valkealla hiekkarannalla. Hoitojen eliittiin kuuluu Ahbyanga - tunnin mittainen kokovartalohieronta, jossa KAKSI hierojaa käsittelee koko kehon käyttäen kehoa ja mieltä tasapainottavia ayrvedisiä öljyjä.

Muut aktiviteetit: Joogaa, meditaatiota, hengitystekniikka, kajakkimelontaa, eri vesiurheilulajeja, hyvinvarustettu kuntokeskus, suuri uima-allas, vaelluspolkuja. Hyvinvarustettu kirjasto ja Playstation-pelikonsoleita (!).

Majoitus ja muuta: Majoitus 60 huoneistossa ja mökissä, joissa kaikissa on merinäköala. Valittu Condé Nast Traveller -matkailujulkaisun vuoden parhaaksi kylpyläkohteeksi. Kutsuu itseään maailman hienoimmaksi kylpyläkohteeksi, ja hinnat ovat sen mukaisia niinpä rannalla saattaakin tulla vastaan Donna Karan, Julia Roberts tai Robert de Niro. Rakennukset ovat arabialaistyylisiä, matalia ja valkoiseksi kalkittuja. Sisustuksessakin on käytetty valkoista, jota kehystää tiikki siellä täällä. Paikan Australialaiset keittiömestarit ovat innostuneita elävästä ravinnosta ja kauden vihanneksista.

www. parrotcay.como.bz

Ehkä sinua kiinnostaa...