Joogaharjoitukset vahvistavat vastustuskykyä ja auttavat elimistöä torjumaan taudinaiheuttajia.

Jooga vahvistaa vastustuskykyä

Jooga pitää paitse notkeana myös terveempänä! Joogaaminen nimittäin vahvistaa myös elimistön omaa immuunipuolustusta.

torstai 12. helmikuuta 2015 teksti KUNTO PLUS

Joogaa immuunipuolutuksesi hyväksi


Joogaaminen voi auttaa välttämään tartuntoja. Norjalaisen tutkimuksen mukaan jooga vahvistaa immuunipuolustusta. Koehenkilöt tekivät joogaa ja hengitysharjoituksia muutamana päivänä viikossa, ja kävelivät tai kuuntelivat musiikkia muina päivinä.

Koehenkilöiltä otettujen verinäytteiden perusteella havaittiin, että rentouttavilla aktiviteeteilla oli vaikutusta solutasolla, ja etenkin joogaharjoitukset vahvistivat immuuni­puolustusta.

Virkeänä ja terveenä läpi talven

Tahtooko treenimotivaatio hiipua, kun kelit kylmenevät ja päivät lyhenevät? Et ole ainoa. Liikunnan iloa ja motivaatiota voi kuitenkin herätellä monin konstein keskellä pimeintä talveakin. Kokosimme neljä parasta vinkkiämme treeni-innon ylläpitämiseen silloinkin, kun koleus ja pimeys koettelevat liikkujaa.

Voit myös hemmotella itseäsi kauniin naisellisella joogavaatesetillä, johon kuuluvat mukavan joustavat trikoot ja pehmeän tuntuinen ja kaunis joogapusero, jossa on avoin selkämys. Active Fitin tekninen joogavaatesetti istuu hyvin, ja vaatteiden leikkaus takaa liikkumavapauden asanassa kuin asanassa. Nyt saat setin ja 4 numeroa KUNTO PLUS -lehteä yhteishintaan 24,90 €.

Katso tarjous tästä

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Kuinka usein syöt lihaa?


KUNTO PLUS suosittelee