Broilerwrapit

Broilerwrapit salaatinlehdessä ovat mainio vaihtoehto hotdogille.

tiistai 14. tammikuuta 2014 teksti KUNTO PLUS

1 annos

  • 80 g broilerin sisäfileetä
  • 1 tl ekstra neitsytoliiviöljyä
  • Merisuolaa ja vastajauhettua mustapippuria
  • 50 g sydänsalaattia
  • 50 g tomaatteja
  • 10 g punasipulia
  • 1 tl ekstra neitsytoliiviöljyä
  • 50 g rahkaa
  • 1 tl kylmäpuristettua rypsiöljyä
  • 50 g kukkakaalia
  • 5 g inkiväärinjuurta
  • Tilkka sitruunamehua


Valmistus

  • Paista suikaloitu broilerin sisäfile 1 tl:ssa oliiviöljyä. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Huuhtele ja kuivaa salaatinlehdet.
  • Lohko tomaatit, poista siemenet ja pilko tomaatin malto pieniksi kuutioiksi, silppua punasipuli ja sekoita1 tl:ssa oliiviöljyä. Mausta suolalla, pippurilla ja tilkalla sitruunaa.
  • Sekoita rahkaan rypsiöljy, karkeaksi raastettu kukkakaali ja hienoksi raastettu inkivääri. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunalla.
  • Kääri broileri, tomaattisalsa ja rahkakastike salaatilehtiin wrapeiksi.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Kuinka usein syöt lihaa?


KUNTO PLUS suosittelee