Tortilloja ja kasviksia lautasella

Hyvää ruokahalua! Vai sanoisimmeko ¡Buen provecho

© wichmann+bendtsen

Tortillat lohitäytteellä

Meksikolaisen keittiön inspiroimat lohitäytteiset tortillat ovat helppoa ja maistuvaa arkiruokaa.

tiistai 24. lokakuuta 2017 teksti Augusta Sørensen

Tortillat lohitäytteellä

2 annosta

2 palaa lohta, n. 250 g
200 g punakaalia
1 avokado
4 tortillalettua
1 kourallinen korianterinlehtiä
2 rkl ranskankermaa
paahdettua sipulia tai auringonkukansiemeniä
1 limetin mehu

Tortillojen valmistus

  • Paista lohipalat parilapannulla ilman rasvaa.
  • Suikaloi sillä aikaa punakaali ja viipaloi avokado.
  • Lämmitä tortillat pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Täytä tortillat lohella, puna­kaalisuikaleilla, avokadolla, ranskankermalla, korianterilla ja rippusella paahdettua sipulia. Pirskota päälle limettimehua. Tarjoa heti.

Uunilohi on perinteinen päivällisherkku. Tässä reseptissä se maustetaan yrteillä, ja kaveriksi valmistetaan perunan sijaan pasta-kaalisalaattia.

Ravintosisältö/annos

Energiaa 514 kcal
Proteiinia 28,1 g
Rasvaa 32,7 g
Hiilihydraattia 31,3 g
Kuitua 7 g

Ehkä sinua kiinnostaa...