Tonnikalatäytteinen sämpylä
© wichmann+bendtsen

Tonnikalatäytteiset täysjyväsämpylät

Täyttävä sämpylä sopii mainiosti esimerkiksi lounaaksi tai tuhdimmaksi välipalaksi.

torstai 5. lokakuuta 2017 teksti Anne Larsen ja Helle Carlsen

Tonnikalatäytteiset täysjyväsämpylät

2 annosta

2 täysjyväsämpylää
4 rkl majoneesia
1 sydänsalaatti
2 kourallista herneenversoja tai vesikrassia
1 salaattisipuli
200 g valutettuja tonnikalapaloja
2 rkl kaprista

Valmistus

  • Halkaise sämpylät ja voitele leikkauspinnat majoneesilla.
  • Huuhtele salaatti ja versot ja kuivaa talouspaperilla. Viipaloi salaattisipuli.
  • Lado toiselle sämpylänpuolikkaalle sydänsalaattia, tonnikalaa, sipulia, versoja ja kapriksia. Nosta kansi päälle ja tarjoa.

Ravintosisältö/annos

Energiaa 509 kcal
Proteiinia 33,8 g
Rasvaa 23,9 g
Hiilihydraattia 2,9 g
Kuitua 5,6 g 

Ehkä sinua kiinnostaa...