Grillipalsternakat ja dippi

Kokeile grillata vaihteeksi muutakin kuin lihaa. Palsternakat ovat jännittävä vaihtoehto.

keskiviikko 22. heinäkuuta 2015 teksti KUNTO PLUS

Grillatut palsternakat

8 kpl

8 palsternakkaa
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl tuoretta timjamisilppua
½ tl suolaa

Rakuuna-dijondippi

1 tl tuoretta rakuunasilppua
1 tl majoneesia
1 tl dijoninsinappia
3 rkl skyriä tai kermaviiliä
Hyppysellinen merisuolaa


Valmistus

  • Pese palsternakat juuresharjalla. Voitele öljyllä ja mausta.
  • Grillaa palsternakkoja 15 - 20 minuuttia (ei kovin kuumassa).
  • Sekoita dippiainekset.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...