Lautasella tattariwrap, jossa täytteenä tonnikalasalaattia ja punasipulia
© wichmann + bendtsen

Tattariwrap: tonnikalasalaattia ja punasipulia

Nämä herkulliset tattariwrapit saavat täytteekseen mausteista tonnikalasalaattia. Katso resepti täältä.

torstai 12. huhtikuuta 2018 teksti Signe Leth

Tattariwrap: tonnikalasalaattia ja punasipulia

4 wrapia

  • 2,5 dl tattarijauhoa 
  • 3,5 dl vettä 
  • 1 muna 
  • 1 tl merisuolaa 
Tonnikalasalaatti:  

  • 2 prk tonnikalaa vedessä 
  • 4 rkl maustamatonta rahkaa 
  • 4 kevätsipulia 
  • 1 punainen chili 
  • Merisuolaa 
  • Mustapippuria myllystä 

Täyte: 

  • 1 paika 
  • ½ kurkkua 
  • 100 g pinaattia 
  • Kourallinen korianteria 
  • (Marinoitua) punasipulia 
  • 25 g sipulin ituja (haluttaessa) 
  • 1 limetin mehu

Tattariwrapien ja tonnikalasalaatin valmistus

  • Vatkaa taikina-ainekset yhteen. Paista taikinasta neljä wrapia kuumalla pannulla molemmin puolin. 
  • Valuta tonnikala ja sekoita siihen rahka, hienonnetut kevätsipulit ja chili, mausta suolalla ja pippurilla. Laita salaatti viileään 15-20 minuutiksi. 
  • Suikaloi paprika ja kurkku, ja jaa ne sekä pinaatti, korianteri, tonnikalasalaatti, punasipuli ja mahdolliset idut wrapeihin. Mausta limettimehulla.

Ravintosisältö/wrap: 
Energiaa 378 kcal
Proteiinia 35 g
Rasvaa 4,3 g
Hiilihydraattia 51 g
Kuitua 3,6 g


Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Kuinka usein syöt lihaa?


KUNTO PLUS suosittelee