Kukkakaalia voi syödä huoletta.

Lohta ja kapriksia kukkakaalipohjalla

Vähähiilihydraattisen pizzan voi koota kukkakaalipohjalle.

maanantai 26. elokuuta 2013 teksti KUNTO PLUS

4 annosta

Pohja

1 kukkakaali
3 munaa
2 valkosipulinkynttä
½ tl merisuolaa
½ tl mustapippuria myllystä
1 rkl psylliumsiemenenkuorijauhetta (voi jättää poiskin, löytyy marketeista joko gluteenittomista jauhoista tai maustehyllyn tienoilta)

Täyte
1 rasia Philadelphia-juustoa
1 rkl silputtua tuoretta tilliä
1 rkl sitruunamehua
200 g savulohta
1 rkl kapriksia
1 pieni punasipuli ohuina renkaina
2 tuoretta taatelia (poista kivet)


  • Silppua kukkakaali tehosekoittimessa. Lisää muut ainekset.
  • Muotoile massasta 8 pientä pizzapohjaa uunipellille. Paista 175-asteisessa uunissa 30 - 35 minuuttia.
  • Levitä pohjille tuorejuusto ja viipaloidut täytteet.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...