Uunikalaa, kaali-pinaattilisuke ja avokadomousse - vain 250 kcal!

KUNTO PLUS -dieetti: Uunikalaa ja avokadoa

Uunikalaohje litteän vatsan hyväksi.

tiistai 9. joulukuuta 2014 teksti KUNTO PLUS

Uunikalaa, kaalia ja avokadoa

1 annos

125 g turskaa tai muuta vaaleaa kalaa
100 g suippokaalia tai savoijinkaalia
50 g pinaattia
Tilkka kylmäpuristettua rypsiöljyä
Merisuolaa ja jauhettua mustapippuria
½ avokadoa
1 tl kaakaonibsejä (voi jättää pois)
Hieman tilliä
1 luomulimetti


Valmistus

  • Kuumenna uuni 200 asteeseen. Perkaa kalasta ruodot ja nosta kala leivin­paperille uuninkestävään vuokaan. Paista 12 minuuttia.
  • Kokeile varovasti veitsellä, onko kala kypsää eli ei enää läpikuultavaa vaan valkoista.
  • Sillä aikaa, kun kala on uunissa, pilko kaali ja huuhdo pinaatti. Lisää vihannekset pannulle rypsiöljyn, suolan ja vesitilkan kera. Kuumenna sekoittaen, kunnes kaali ja pinaatti pehmenevät. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Viipaloi limetti koristeeksi.
  • Muhenna avokado haarukalla ja mausta limetillä, suolalla ja pippurilla. Lisää joukkoon kaakaonibsit.
  • Nosta kala lautaselle avokadomoussen päälle. Lisää limetit ja tilli ja annostele kaali ja pinaatti.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Kuinka usein syöt lihaa?


KUNTO PLUS suosittelee