KUNTO PLUS -dieetin kolmen päivän pikastartilla pääset tielle kohti litteää vatsaa.

Juures-broileri"pasta"

Juuressuikaleista ja kaalista loihdittu broileri"pasta" pitää vatsan litteänä.

tiistai 9. joulukuuta 2014 teksti KUNTO PLUS

KUNTO PLUS -dieetti: Juures-broileri"pasta"

1 annos

50 g punajuurta
50 g juuripersiljaa
50 g porkkanaa
50 g lehtikaalia (tai musta-/savoijinkaalia)
80 g broilerinrintaa
1 tl ekstra neitsytoliiviöljyä
Merisuolaa ja jauhettua mustapippuria
1 tl vaaleita seesaminsiemeniä
1 pieni kourallinen persiljaa ja minttua
1 limetti

Valmistus

  • Suikaloi juurekset tai tee "pastanauhoja" spirelli-vihannesleikkurilla.
  • Huuhdo kaali, taputtele kuivaksi ja suikaloi.
  • Paloittele broilerinfilee sopiviksi suupaloiksi. Kuumenna öljy pannulla ja ruskista broilerikuutiot kullankeltaisiksi.
  • Lisää kupillinen vettä ja anna kiehua hetki. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää juurekset pannulle ja anna kiehua hiljalleen 5 min.
  • Lisää kaali ja seesaminsiemenet, kääntele ja anna hautua lämmössä minuutin ajan.
  • Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Nosta annos lautaselle, ripottele päälle mausteyrttejä ja limettimehua.

Ravintosisältö/annos

Energiaa 522 kcal
Proteiinia 45 g
Rasvaa 20,8 g
Hiilihydraattia 48,2 g
Kuitua 17,4 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Kuinka usein syöt lihaa?


KUNTO PLUS suosittelee