Kevytpurilainen vihreä vedenneito

Kesäinen broileripurilainen rapsakoilla vihreillä lisukkeilla.

torstai 24. toukokuuta 2012 teksti KUNTO PLUS

1 kpl

1 hampurilaissämpylä (Sämpyläohje täältä)

100 g suippokaalia
1 rkl karkeaa suolaa (kaalin pehmentämiseen - huuhdotaan pois)
1 rkl vihreää pestoa
150 g broilerinrintaa
merisuolaa, mustapippuria
½ vihreää omenaa viipaleina (poista siemenet)
½ dl vesikrassisilppua


  • Halkaise sämpylä ja voitele puolikkaat pestolla.
  • Suikaloi kaali, hiero suola suikaleisiin ja anna kaalin valua lävikössä broilerifileiden kypsennyksen ajan
  • Paista broilerifileitä kuumassa pannussa noin 7 min kummaltakin puolelta.
  • Viipaloi fileet vinottain. Huuhtele suola pois kaalisilpusta ja taputtele talouspaperilla kuivaksi.
  • Levitä sämpylänpuolikkaalle kaali, broileriviipaleet, omena ja krassi. Pane toinen sämpylänpuolikas kanneksi.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Kuinka usein syöt lihaa?


KUNTO PLUS suosittelee