Kesäkurpitsapastaa ja mausteista broileria

Mausteista broileria ja mietoa kesäkurpitsaa. Toisiaan täydentävä makujen liitto.

perjantai 21. maaliskuuta 2014 teksti KUNTO PLUS

[bodylink]

Ainekset


2 annosta

Pasta

1 kesäkurpitsa

Salaatti

4 retiisiä
¼ granaattiomenan siemenet
200 g romanesco- tai kukkakaalia
200 g herneitä

Mausteinen broileri

250 g broilerin rintaa
50 g mantelirouhetta
½ tl chilihiutaleita
½ tl cayennenpippuria
1 murskattu valkosipulinkynsi
½ tl merisuolaa
¼ tl mustapippuria myllystä
1 vatkattu muna

Persiljapesto

1 rkl oliiviöljyä
½ pientä avokadoa
2 rkl omenasiiderietikkaa
1 dl tuoretta persiljaa
1 murskattu valkosipulinkynsi
½ tl merisuolaa
¼ dl vettä

Valmistus

  • Sekoita mantelit, chili, cayennenpippuri, valkosipuli, suola ja pippuri tehosekoittimessa karkeaksi soseeksi.

  • Paloittele broilerinfile ja kierittele palat ensin kananmunassa, sitten mantelisoseessa.

  • Levitä palat leivinpaperille uunipellin päälle ja paista 175-asteisessa kiertoilmauunissa 15 - 20 min.

  • Laita peston ainekset tehosekoittimeen ja anna sekoittimen käydä 30 - 90 sekuntia siitä riippuen kuinka karkeaa tai hienojakoista pestoa haluat.

  • Suikaloi kesäkurpitsa pastaa muistuttaviksi suikaleiksi, kuorimaveitsellä tai pastakoneella.

  • Pilko salaatin vihannekset haluamasi kokoisiksi.

  • Asettele kaikki yhdessä tarjolle.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Kuinka usein syöt lihaa?


KUNTO PLUS suosittelee