Fish and chips

Kevyempi ja terveelllisempi vaihdoehto brittien pikaruokasuosikille.

maanantai 21. heinäkuuta 2014 teksti KUNTO PLUS

2 annosta

2 palaa lohifileetä
½ limettiä
½ kg sekalaisia juureksia
½ rkl oliiviöljyä
Merisuolaa, vastajauhettua mustapippuria
(tuoreita mausteyrttejä, esim. rosmariinia ja timjamia)
1 muna
Karkeaa piparjuuriraastetta


Tee näin

  • Kuori ja pilko juurekset, mausta valkosipulilla, öljyllä, suolalla ja pippurilla sekä halutessasi tuoreyrteillä. Levitä uunipellille
  • Kypsennä 175-asteisessa (kiertoilma)uunissa 30 minuuttia
  • Vatkaa munan joukkoon suolaa, pippuria ja piparjuuriraastetta ja levitä seos lohenpaloille.
  • Pirskottele pinnalle limettimehua ja pane lohi juuresten seuraksi uuniin noin 15 - 20 minuutiksi.
  • Vinkki, korvaa rasvaiset kastikkeet kermaviilillä, jonka voit maustaa ripauksella suolaa, pippuria ja currya ja tukevoittaa silputuilla kasviksilla.

Ehkä sinua kiinnostaa...