Broilerisalaattia kulhossa

Broileria, kvinoaa ja vihreitä papuja

Herkullinen ja terveellinen ateria voi olla näinkin simppeli ja nopea valmistaa.

tiistai 31. tammikuuta 2017

Broileria, kvinoaa ja vihreitä papuja

2 annosta

120 g kvinoaa

2 broilerin rintafilettä

neitsytoliiviöljyä

merisuolaa

mustapippuria myllystä

200 g vihreitä papuja

100 g puolikuivattuja tomaatteja

40 g parmesaania

Näin valmistat broileria, kvinoaa ja vihreitä papuja

  • Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Pyöräytä broilerin rintafileet öljyssä ja mausta ne suolalla ja pippurilla. 
  • Paista fileisiin kaunis väri kuumalla grillipannulla. Vähennä lämpöä ja kypsennä noin 7 minuuttia molemmilta puolilta.
  • Kiehauta pavut nopeasti miedossa suolavedessä. 
  • Suikaloi fileet ja annostele pavut, broileri, kvinoa ja tomaattit lautasille. Vuole annosten päälle parmesaanilastuja.

Tämä herkullinen ateria sisältää runsaasti proteiinia, josta on hyötyä niin painonpudottajalle, treenaajalle kuin terveellisiin elämäntapoihin panostavalle

Ravintosisältö/annos

Energiaa 663 kcal
Proteiinia ­51 g 
Rasvaa 19,3 g
Hiili­­ hydraattia 77,8 g
Kuitua 12,9 g

Ehkä sinua kiinnostaa...