KUNTO PLUS -dieetin rasvanpoltto-ohjelma

Parmesaanilohta, suippokaalia ja raitajuurta

Pastellisävyinen keveä ja terveellinen herkkuateria.

keskiviikko 25. helmikuuta 2015 teksti KUNTO PLUS

Parmesaanilohta

1 annos

100 g fileoitua lohta
Merisuolaa ja mustapippuria
Kourallinen herneenversoja ja tilliä
75 g raitajuurta
1 limetti
75 g kaalia
1 dl kiehuvaa vettä
Ripaus suolaa
Tuoretta parmesaania raasteena (noin 5 g)


Valmistus

  • Paista lohifeleenpalaa 12 minuuttia 200 asteisessa uunissa.
  • Huuhdo herneenversot ja tilli ja taputtele vesi pois talouspaperilla.
  • Kuori ja leikkaa raitajuuri ohuiksi viipaleiksi. Mausta tilkalla limettimehua.
  • Suikaloi kaali ja kaada suikaleiden päälle kiehuvaa vettä.
  • Lisää suolaa ja anna hautua muutama minuutti. Siivilöi kaali.
  • Annostele lautaselle lohi, kaali ja parmesaaniraaste.
  • Koristele tillillä, herneenversoilla ja limetillä.


Ehkä sinua kiinnostaa...