Rypäle-karpalotuoremehu

Auttaa elimistöä suojautumaan syövältä

perjantai 1. huhtikuuta 2011 teksti KUNTO PLUS

1 annos

100 g tummia, siemenettömiä rypäleitä
50 g tuoreita tai pakastettuja karpaloita
1/2 limetin mehu
1 dl vichyä
jääpaloja


Valmistus

Mehusta rypäleet ja karpalot. Mausta limettimehulla. Lisää joukkoon hiilihapotettua kivennäisvettä. Tarjoa jäiden ja limetinviipaleiden kera.

Terveysbonus:
Rypäleiden ja karpaloiden sisältämät fytokemikaalit tekevät hyvää erityisesti immuunipuolustukselle. Ne auttavat kehoa taistelemaan sekä tavallisia tulehdustauteja että syövän ja sydän- ja verisuonitautien kaltaisia vakavia sairauksia vastaan.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Kuinka usein syöt lihaa?


KUNTO PLUS suosittelee