Punakaalimehua ja mintunoksa
© wichmann+bendtsen

Raikas punakaalimehu

Punakaalia voi nauttia raakana, kypsennettynä, fermentoituna, keitoissa, salaateissa ja myös raikkaana mehuna. Terveellisestä punakaalimehusta saat runsaasti ravintokuitua ja kasviperäisiä ainesosia. Lisäksi mehu maistuu superhyvälle!

torstai 1. joulukuuta 2016 teksti Anne Larsen & Martin Kreutzer

Inkiväärinen punakaalimehu

2 hengelle

½ punakaalia

50 g inkivääriä
minttua
2 appelsiinia
4 dl omenamehua

Valmistusohje

  • Pane ainekset tuoremehupuristimeen. 
  • Anna valmiin mehun seistä jääkaapissa tunnin ajan ja nauti kylmänä.

Vinkki! Mehu on hyvä mauste esim. keittoon tai lämpimään punakaaliin.

Ravintosisältö/annos
Energiaa: 209 kcal
Proteiinia: 4,8 g
Rasvaa: 1,3 g
Hiilihydraattia: 48 g
Kuitua: 5,7 g


Ehkä sinua kiinnostaa...