Herne-basilikatuoremehu

Vahvistaa sydäntä

maanantai 4. huhtikuuta 2011 teksti KUNTO PLUS

1 annos

100 g herneitä tai kokonaisia sokeriherneenpalkoja
2 lehtisellerin vartta
2 tomaattia
1/2-1 valkosipulinkynttä
10 basilikanlehteä
1 tl oliiviöljyä


Valmistus

Perkaa kasvikset ja mehusta herneet, selleri ja tomaatit mehulingolla. Soseuta valkosipuli, basilika ja öljy. Kaada mehu lasiin ja valkosipuli-basilikaöljy-ympyrä sen päälle. Lisää halutessasi jäitä.

Terveysbonus:
Runsas kuitupitoisuus auttaa ehkäisemään sydän- ja verisuonitauteja, suolistosyöpiä ja ummetusta. Lisäksi mehussa on runsaasti punasolujen tuotannolle tärkeää rautaa. Hyvä C-vitamiinipitoisuus (76 mg) edistää raudan imeytymistä ja hyödyntämistä elimistössä.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Kuinka usein syöt lihaa?


KUNTO PLUS suosittelee