Marinoituja punasipuleita lasipurkissa

Marinoidut punasipulit tuovat makua niin burgereihin ja voileipiin kuin salaatteihinkin.

© iStock

Marinoidut punasipulit – helppoa ja herkullista

Marinoidut punasipulit ovat superherkullisia ja sopivat moniin ruokiin aina burgereista salaatteihin. Katso helppo ja herkullinen resepti!

torstai 12. huhtikuuta 2018 teksti Signe Leth

Marinoidut punasipulit

  • 2 punasipulia 
  • 1 dl omenasiiderietikkaa 
  • 1 dl vettä 
  • 1 rkl hunajaa 
  • ½ tl suolaa 

Marinoitujen punasipulien valmistus

  • Pilko sipulit lasipurkkiin. 
  • Keitä muita aineksia kevyesti pari minuuttia. 
  • Kaada neste sipulien päälle ja sulje purkki. 
  • Anna tekeytyä 6–8 tuntia.

Voit maustaa punasipulit myös esimerkiksi teelusikallisella korianterinsiemeniä, fenkolinsiemeniä tai juustokuminansiemenillä tai tähtiäaniksella. 

Kauanko marinoidut punasipulit säilyvät?

Marinoidut punasipulit säilyvät jääkaapissa pari viikkoa – jos siis tätä herkkua sattuu jäämään ylimääräistä. Jos haluat pelata varman päälle, huuhtele lasipurkki ennen käyttöä ensin kiehuvassa vedessä ja sen jälkeen atamonilla. Täytä purkit aivan piripintaan niin, että sipulit peittyvät kokonaan etikkaan.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Kuinka usein syöt lihaa?


KUNTO PLUS suosittelee