Sieni-pinaattitortilla

Lounas

tiistai 14. heinäkuuta 2015 teksti KUNTO PLUS

1 annos

1 sipuli
300 g herkkusieniä
1 tl oliiviöljyä
suolaa
pippuria
1 valkosipulin kynsi
200 g tuoretta pinaattia
3 luumutomaattia
15 g parmesaaniraastetta
1 vehnätortilla


Valmistus

Silppua sipuli ja perkaa ja viipaloi sienet. Paista öljyssä, kunnes sienistä alkaa haihtua nestettä. Lisää suolaa, pippuria ja valkosipulimurska. Hauduta 15 minuuttia. Lisää pannuun huuhdeltu pinaatti, ja anna sen pehmetä. Jatka kypsentämistä ilman kantta. Ellei kaikki neste haihdu, voit siivilöidä ainekset. Lisää seokseen pilkotut tomaatit ja hieman juustoraastetta. Levitä seos tortillalle ja nauti kuumana.

Terveysvaikutukset:
Sienitortilla on todellinen antioksidanttipakkaus, joka tukee elimistön suojautumismekaniusmeja sairauksia vastaan. Lisäksi se sisältää runsaasti rautaa. Myös veren hyytymiseen osallistuvan K-vitamiinin eli menadionin ja punasolujen muodostustukselle tärkeän foolihapon pitoisuudet ovat huomattavia.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Kuinka usein syöt lihaa?


KUNTO PLUS suosittelee