Rukiinen tonnikalaleipä

Lounas

torstai 14. heinäkuuta 2016 teksti KUNTO PLUS

1 annos

100 g veteen säilöttyä
tonnikalaa
2 rkl kevytkermaviiliä
tai -ranskankermaa
½ dl maissinjyviä
¼ dl vihreää tai punaista
paprikaa
2 rkl hienonnettua
tilliä tai ruohosipulia
suolaa
pippuria
2 salaatinlehteä
2 viipaletta täysjyväruisleipää


Lisäksi:

1 hedelmä (omena, päärynä tai appelsiini)


Valmistus

Sekoita valutettu tonnikala, kermaviili tai ranskankerma ja maissi keskenään. Hienonna paprika ja lisää paprikakuutiot sekä hienonnettu tilli tai purjosipuli muiden aineiden joukkoon. Mausta seos maun mukaan suolalla ja pippurilla. Levitä salaatinlehdet sekä tonnikalaseos toiselle leipäviipaleelle ja nosta toinen leipäviipale täytteiden päälle. Syö leivän lisäksi hedelmä.

  • Jos harrastat vain vähän liikuntaa

    Jos haluat pitää painosi kurissa, voit vähentää tonnikalan ja leivän määrää.


  • Jos treenaat rankasti

    Tarvitset runsaasti hiilihydraatteja, jos treenaat paljon. Täydennä ateriaa muutamalla ylimääräisellä hedelmällä, niin saat tyhjentyneet energiavarastot täyteen.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Kuinka usein syöt lihaa?


KUNTO PLUS suosittelee