Muovirasia, jossa on wrappeja ja hedelmiä ja marjoja
© Wichmann+Bendtsen

Pinaatti-wrap lohitäytteellä ja hedelmiä

Tämä herkullinen ja nopea pinaatti-wrap tekee lounastauosta yhtä juhlaa! Ja lisäksi saat vielä tuoreita hedelmiä!

torstai 28. huhtikuuta 2016 teksti Anne Larsen

Pinaattiwrap ja lohta sekä hedelmiä

1 annos

100 g pieniä pinaatinlehtiä
2 pientä munaa
ekstra neitsytoliiviöljyä
merisuolaa ja mustapippuria
75 g kylmäsavulohta ohuina viipaleina
1 omena
sitruunamehua
1 porkkana
1 kourallinen mustikoita
1 mintunoksa
4 saksanpähkinänpuolikasta

Pinaatti-wrapin ja lohen sekä hedelmien valmistus

  • Huuhdo ja linkoa pinaatti kuivaksi.
  • Sekoita munat ja puolet pinaatista (hienonnettuna) keskenään.
  • Sipaise tai suihkuta pinnoitettuun paistinpannuun öljyä.
  • Lisää muna-pinaattiseos ja paista, kunnes se on pohjalta hyytynyt.
  • Käännä kannen avulla ja paista toiseltakin puolelta.
  • Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Anna jäähtyä hieman.
  • Käsittele sillä aikaa eväsrasiaan tulevat kasvikset, hedelmät ja marjat.
  • Kuori ja paloittele porkkana.
  • Huuhdo ja paloittele omena.
  • Valuta päälle sitruunamehua.
  • Pane porkkana, omena, mustikat, minttu ja saksanpähkinät rasiaan.
  • Levitä jäähtyneen pinaatti-munalevyn päälle lohi sekä loput pinaatinlehdet, kääri rullalle ja leikkaa vinottain kahteen osaan.

 

Yhden annoksen ravintosisältö:


Energiaa: 489 kcal
Proteiinia: 32,9 g
Rasvaa: 28 g
Hiilihydraatteja: 31 g
Kuitua: 7,7 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Kuinka usein syöt lihaa?


KUNTO PLUS suosittelee