Lohi-kukkakaaliwrap
© Jakob Helbig

Lohi-kukkakaaliwrap

Gluteeniton wrap kätkee sisälleen ihanan täytteen. Olkaa hyvät!

perjantai 16. joulukuuta 2016 teksti Frida Hallqvist & Inge Eriksen

Lohi-kukkakaaliwrap

1 annos

90 g savulohta
1 sitruuna
1 dl hienonnettua
kukkakaalia
2 munaa
1/3 banaania
suolaa ja pippuria
1 tl kookosöljyä
2 rkl mantelijuomaa
1 dl hienonnettua
punakaalia
1 pieni kurkku
Kastike
2 rkl maustamatonta skyriä
1 tl wasabitahnaa

Valmistus

  • Marinoi lohiviipaleet sitruunamehussa. 
  • Hienonna kukkakaali. 
  • Vatkaa munat ja sekoita joukkoon kukkakaali, banaani, raastettu sitruunankuori, suolaa ja pippuria. 
  • Paista munamassasta kaksi ohukaista kookosöljyssä. 
  • Valmista kastike. 
  • Aseta ohukaiset lautaselle ja voitele kumpikin kastikkeella. 
  • Lisää ohukaisille lohi, hienonnettu punakaali ja kurkku. 
  • Rullaa wrapit valmiiksi.
Ravintosisältö/annos
Energiaa: 417 kcal
Proteinia: 38 g
Rasvaa: 26 g
Hiilihydraattia: 16 g
Kuitua: 3,8 g

Ehkä sinua kiinnostaa...