Kevytversio: Lämmin kalaleipä

Kevyt kastike kruunaa annoksen

tiistai 14. heinäkuuta 2015 teksti KUNTO PLUS

1 annos

150 g kampela- tai ahvenfileitä
1 rkl ruisjauhoja
voita
2 tl etikkaa
suolaa ja pippuria
60 g täysjyväruisleipää
100 g vihreää parsaa
30 g salaatinlehtiä
50 g jättikatkarapuja
1 rkl kirjolohenmätiä
1 rkl majoneesia
1 rkl rasvatonta jogurttia
sitruunaa ja persiljaa
koristeluun


Valmistus:

Kääntele puolet kalafileistä ruisjauhoissa, jotka on maustettu suolalla ja pippurilla. Paista kalafileet pinnoitetussa paistinpannussa voissa. Pane loput kalafileet kattilaan, jossa on etikalla ja suolalla maustettua kiehuvaa vettä. Kytke lämpö pois ja anna kalafileiden kypsyä kolme minuuttia. Paahda ruisleipä. Keitä parsaa suolalla maustetussa vedessä neljä minuuttia. Levitä salaatinlehdet paahdetun leipäviipaleen päälle. Nosta niiden päälle paistetut ja keitetyt kalafileet, keitetyt parsat ja katkaravut.

Sekoita majoneesi ja jogurtti keskenään. Nosta kastike ja mäti annoksen päälle ja koristele ruoka sitruunalla sekä persiljalla.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Kuinka usein syöt lihaa?


KUNTO PLUS suosittelee