Proteiinia ja hitaita hiilihydraatteja välipalaksi ennen lihastreeniä.

Tattariräiskäle paistetun munan ja parmankinkun kanssa

Tämä tuhti räiskäle on hyvä valinta välipalaksi ennen lihastreeniä, koska se sisältää runsaasti proteiinia.

tiistai 16. syyskuuta 2014 teksti KUNTO PLUS

1 annos

1 iso muna
¼ dl kevytmaitoa
2 tl tattarijauhoa
Veitsenkärjellinen suolaa
½ tl kookosöljyä paistamiseen

Täyte

1 muna
2 viipaletta parmankinkkua
Chilihiutaleita
Merisuolaa, mustapippuria myllystä

Koristeeksi
Ruohosipulia, keltaista paprikaa, tuoretta basilikaa


Tee näin

  • Vatkaa taikinan ainekset yhteen ja paista räiskäle 1 - 2 minuuttia kummaltakin puolelta.
  • Paista samalla pannulla kovalla lämmöllä muna ja parmankinkku.
  • Nosta muna ja kinkku letun päälle ja koristele annos yrteillä ja paprikalla.


Letut ja lettutaikina – reseptejä herkullisiin ja terveellisiin lettuihin

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Kuinka usein syöt lihaa?


KUNTO PLUS suosittelee