Mallasletut, tuorejuustoa ja viikunaa

Letut ja lempeät täytteet kruunaavat loistavan brunssin.

keskiviikko 14. lokakuuta 2015 teksti KUNTO PLUS

Ainekset

5 annosta

2 munaa
2 valkuaista
100 g raejuustoa
½ tl leivinjauhetta
2 rkl jauhettuja maltaita
Ripaus merisuolaa
Kookosöljyä tai voita
100 g kevyttuorejuustoa
3 tuoretta viikunaa


Valmistus

  • Sekoita kokonaiset munat ja raejuusto tehosekoittimessa.
  • Lisää vaahdoksi vatkatut valkuaiset (keltuaiset voi lisätä uunilinssien päälle!)
  • Lisää leivinjauhe, maltaat ja suola ja anna taikinan tekeytyä 15 minuuttia. Paista pieniä lettuja.
  • Voitele letut tuorejuustolla ja pane jokaiselle viikunaviipale ja halutessasi vielä nokare ruusunmarjasosetta.

Maistuvatko letut? Katso kaikki herkulliset lettureseptimme täältä

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Kuinka usein syöt lihaa?


KUNTO PLUS suosittelee