Vanilja-sitruuna- ja suklaa-minttuwhoopiet

Ei jauhoja, ei valkoista sokeria.

sunnuntai 28. elokuuta 2016 teksti KUNTO PLUS

12 kpl (6 kumpaakin lajia)

VANILJA-SITRUUNA

100 g hienoja mantelijauhoja
¼ tl steviaa
2 tl agavesiirappia
½ tl vaniljajauhetta
1 suuri muna
2 rkl kookosöljyä
½ tl leivinjauhetta


SUKLAA-MINTTU

100 g hienoja mantelijauhoja
¼ tl steviaa
3 tl agavesiirappia
½ tl vaniljajauhetta
2 tl kaakaojauhetta
1 muna
2 rkl kookosöljyä
½ tl leivinjauhetta


Maustamaton täyte (jaa kahteen osaan)

200 g Philadelphia light-tuorejuustoa
2/3 tl steviaa
½ tl vaniljajauhetta

Minttutäyte
Lisää maustamattomaan täytteeseen
2 kourallista hienonnettua minttua
1 tl limettimehua

Vaniljatäyte
Lisää maustamattomaan täytteeseen
1 luomusitruunan raastettu kuori ja mehu


Valmistus

  • Sekoita kummankin taikinan ainekset erikseen monitoimikoneessa.

  • Lusikoi kumpikin pohjataikina tukevaan muovipussiin. Leikkaa pussien kulmiin reiät ja purista kumpikin taikina pellille 12 ympyräksi, joiden halkaisija on noin 3 cm. Yhteensä siis 24.
  • Tasoita ympyrät tarvittaessa veitsellä. Paista niitä 10 minuuttia 175-asteisessa uunissa.
  • Sekoita maustamaton täyte, jaa se kahteen osaan ja sekoita minttu- ja vaniljatäytteisiin mausteet.

  • Pane paksu kerros täytettä puolelle pohjista ja nosta toiset pohjat päälle. Tarjoa saman tien kahvin tai teen kanssa.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Kuinka usein syöt lihaa?


KUNTO PLUS suosittelee