Resepti: Kaakaojäädyke maapähkinäkastikkeella ja suklaalla

Suklaalla ja maapähkinävoikastikkeella kuorrutettu kaakao-banaanijäädyke.

maanantai 13. kesäkuuta 2016 teksti Michelle Kristensen

Ainekset

2 annosta

Jäädyke

2 pakastettua banaania
2 rkl kaakaojauhetta
¼ dl soija- tai mantelimaitoa
2 tuoretta taatelia
¼ tl vaniljajauhetta
Maapähkinäkastike
2 rkl maapähkinälevitettä
¼ dl soija- tai mantelimaitoa
1 tl agavesiirappia
Suklaakastike
30 g sulatettua suklaata, 85 % kaakaota
Päälle
50 g hedelmiä/annos

Valmistus

  • Soseuta maapähkinäkastikkeen ainekset keskenään.
  • Sulata suklaa.
  • Soseuta kaakaojäädykkeen ainekset keskenään ja tarjoa heti, sillä jäädyke sulaa hetkessä.
  • Jaa jäädyke tarjoiluastioihin. Valuta maapähkinäkastike ja sulatettu suklaa päälle.
  • Nauti sellaisenaan tai hedelmien kanssa. 

 

Ravintosisältö/annos

Energiaa: 378,5 kcal
Proteiinia: 10 g
Rasvaa: 18,5 g
Hiilihydraattia: 41,5 g
Kuitua: 4,85 g


---

KUNTO PLUS suosittelee:

Saatko liikaa kaloreita päivän mittaan? Ruokapäiväkirja tarjoaa innostavia ja kevyitä ruokaohjeita, ja sen avulla saat nopeasti käsityksen ruokavaliostasi ja kaloriensaannistasi.

Kokeile Ruokapäiväkirjaa 5 päivää ilmaiseksi

Ehkä sinua kiinnostaa...