pistaasikonvehteja
© wichmann+bendtsen

Pistaasipallerot

Korkkaa konvehtikausi näillä ihanilla pistaasipalleroilla - ne hurmaavat takuulla koko jouluväen!

torstai 24. marraskuuta 2016 teksti Michelle Kristensen

Pistaasipallerot

18 kpl

150 g suolattomia pistaasipähkinöitä
140 g kuivattuja aprikooseja
3 rkl agavesiirappia
1 tl tuoretta timjamia
ripaus suolaa

Pinnalle
25 g suolattomia pistaasipähkinöitä

Valmistus

  • Hienonna pistaasipähkinöitä 1 minuutti tehosekoittimessa. 
  • Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi massaksi. 
  • Pyörittele palloiksi. 
  • Hienonna 25 g pistaasipähkinöitä, ja pyörittele pallerot pähkinärouheessa.
Ravintosisältö/kappale
Energiaa: 89,9 kcal
Proteiinia: 2,3 g
Rasvaa: 4,6 g
Hiilihydraattia: 10,7 g
Kuitua: 1,7 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä on juoksutavoitteesi seuraavan vuoden aikana?


KUNTO PLUS suosittelee