Hasselpähkinöitä, taatelia ja tummaa suklaata

Pähkinäsydämet

Terveelliset herkkusydämet.

sunnuntai 28. elokuuta 2016 teksti KUNTO PLUS

8 sydäntä

200 g hasselpähkinöitä
100 g tuoreita taateleita
50 g tummaa suklaata, 70 % kaakaota
¼ tl vaniljajauhetta
(lakritsijauhetta pinnalle)


Valmistus


  • Paahda hasselpähkinöitä 200-asteisessa uunissa 6‒10 minuuttia ja anna jäähtyä.
  • Pane kaikki aineet monitoimikoneeseen ja jauha tasaiseksi massaksi.

  • Kauli taikina levyksi kahden leivinarkin välissä.

  • Ripottele leivinpaperin päälle tarvittaessa vähän mantelijauhoja. Ota levystä muotilla sydämiä. Voit myös pyöritellä taikinasta pieniä palloja.
  • Koristele maun mukaan lakritsijauheella, kookoshiutaleilla, pakastekuivatuilla vadelmilla tai hedelmillä.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä on juoksutavoitteesi seuraavan vuoden aikana?


KUNTO PLUS suosittelee