Skyr-marjajäädykettä viipaleina
© Wichmann+bendtsen

Marjaisa skyr-jäädyke

Herkuttele hurmaavalla marjajäädykkeellä hyvällä omallatunnolla.

maanantai 18. heinäkuuta 2016 teksti Signe Leth & Martin Kreutzer

Marjaisa skyr-jäädyke

2 annosta

3 dl skyriä tai rahkaa
½ tl vaniljajauhetta
1 rkl akaasiahunajaa
1/3 tl nestemäistä steviaa
1½ dl tuoreita tai pakastemarjoja (esim. vadelmia, karhunvatukoita, punaherukoita, mustaherukoita ja mansikoita)

Marjaisan skyr-jäädykkeen valmistus

  • Sekoita ainekset kulhossa.
  • Kaada seos kelmulla vuorattuun vuokaan (käytimme 12 x 18 cm -kokoista vuokaa). 
  • Näin jäätynyt seos on lopuksi helppo irrottaa vuoasta.
  • Pane vuoka pakastimeen 4–5 tunniksi, jotta seos ehtii jäätyä kokonaan. 
  • Ota vuoka pakastimesta, nosta jäätynyt seos varovasti vuoasta ja leikkaa annospaloiksi.
Ravintosisältö/annos
Energiaa 177 kcal

Proteiinia 18,6 g
Rasvaa 1,1 g
Hiilihydraattia 23,7 g
Kuitua 1,7 g

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Mikä on juoksutavoitteesi seuraavan vuoden aikana?


KUNTO PLUS suosittelee