Nainen esittelee tryffeliherkkuja korissa
Mausta TRYFFELIT esimerkiksi kahvilla, chilillä tai lakritsijauheella!
© David Frenkiel

Manteli-taatelitryffelit

Makeannälkä? Nämä suklaiset tryffeliherkut vievät kielen mennessään eivätkä sisällä lainkaan lisättyä sokeria.

keskiviikko 5. lokakuuta 2016 teksti Luise Vindahl

Manteli-taatelitryffelit

15 kpl.
15 tuoretta, pehmeää taatelia
2 rkl kylmäpuristettua kookosöljyä
100 g kookosjauhoa
100 g manteleita tai pähkinöitä
4 rkl kaakaojauhetta
1 rkl vettä
1 tl kanelia

Päälle

Kookoshiutaleita, mantelirouhetta tms.

Valmistus

  • Sekoita ainekset monitoimikoneessa tasaiseksi massaksi. HUOM! Jos koneen teho ei riitä, hienonna taatelit ensin haarukalla, ja lisää sitten muut aineet.
  • Siirrä valmis massa kylmään 10 minuutiksi.
  • Muotoile massasta 15 pientä tryffelipalloa. 
  • Pyörittele ne kaakaossa, mantelirouheessa, kookoshiutaleissa, lakritsijauhossa tms. maun mukaan.
  • Pane valmiit tryffelit kylmään jähmettymään 20 minuutiksi ennen tarjoilua.

Jos suklaahimo ei ota laantuakseen, kokeile tätä herkkua!

Ravintosisältö/kpl
Energiaa: 122 kcal
Proteiinia: 2,5 g
Rasvaa: 8,4 g
Hiilihydraattia: 11,1 g
Kuitua: 3,4 g

Ehkä sinua kiinnostaa...