Cashewpähkinöitä
© iStock

Cashewdippi

Cashewdippi sopii esimerkiksi kasvistankojen kaveriksi. Terveellinen herkku!

maanantai 11. syyskuuta 2017

1 dl suolaamattomia cashewpähkinöitä

½ pientä paprikaa

1 ½ tl tomaattipyrettä

½ tl savupaprikajauhetta

¼ tl cayennenppippuria

¼ tl jauhettua juustokuminaa (jeeraa)

1 valkosipulinkynsi murskattuna

½ rkl juoksevaa hunajaa (esim. akaasiahunajaa)

½ dl vettä

Valmistus

1. Liota cashewpähkinöitä vedessä vähintään 3 tuntia.  
2. Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi, notkeaksi massaksi. Maista ja lisää maun mukaan mausteita. 


Tarjoa dippikastiketta esimerkiksi kasvistankojen kanssa. 

Ehkä sinua kiinnostaa...