Ruokapäiväkirja kertoo.

Keitetty muna ja hedelmäinen salaatti

Herkullinen, pirteä muna-aamiainen.

perjantai 24. tammikuuta 2014 teksti KUNTO PLUS

1 annos

1 muna
1 viikuna
20 g marjoja
3 ananaskirsikoita
1 greippilohko
100 g kurkkua
15 g vuohenjuustoa
1 tl seljankukkamehua


Koristeeksi:

Mintunlehtiä + suolaa ja pippuria kananmunalle


Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää kananmuna kattilaan, kun vesi kiehuu. Keitä munaa 7 minuuttia ja huuhdo sen jälkeen kylmällä vedellä. Pilko hedelmät ja vihannekset suupaloiksi ja ripottele vuohenjuustoa päälle ja seljankukkamehu salaatinkastikkeeksi. Jos haluat enemmän proteiinia, keitä 2 kananmunaa. Huom! Oheinen ravintosisältö on laskettu yhden kananmunan mukaan.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Kuinka usein syöt lihaa?


KUNTO PLUS suosittelee