Raejuusto-parsakaali-omenaräiskäle

Räiskäle, joka pitää pitkään kylläisenä.

tiistai 16. syyskuuta 2014 teksti KUNTO PLUS

2 annosta

½ omenaa
70 g parsakaalia
2 munaa
3 valkuaista
120 g raejuustoa
2 tl jauhettua psylliuminsiemenkuorta (Fiber-Husk)
1 tl kookosöljyä paistamiseen
½ tl suolaa

Pinnalle
1 tl kanelia
1 rkl tuoretta timjamisilppua
1 tl agavesiirappia

Lisäksi
100 g tuoreita marjoja


Valmistus

  • Sekoita munat, valkuaiset ja raejuusto, lisää psyllium ja suola.
  • Kaada taikina paistinpannulle ja lisää parsakaali ja omena.
  • Paista miedolla lämmöllä 20—25 minuuttia.
  • Jaa pannari kahtia.
  • Koristele kanelilla, timjamilla ja siirapilla, ja nauti lisukkeeksi 100 g marjoja.
  • (Älä puolita ohjetta, vaikka haluaisitkin vain yhden annoksen – räiskäleestä tulee liian ohut. Noudata reseptiä, ja käytä toinen puolikas seuraavana päivänä.)

Ehkä sinua kiinnostaa...