Hedelmämunakas
© wichman+bendtsen

Marjaisa munakas

Proteiinia valkuaisista ja vitamiineja marjoista ja hedelmistä.

keskiviikko 1. kesäkuuta 2016 teksti Michelle Kristensen

Valkuaismunakas

4 annosta

5 munaa
2 valkuaista
1 dl raejuustoa
1 tl leivinjauhetta
½ tl psylliuminkuorijauhetta (esim. Virtasalmen Viljatuotteen psyllium)
3 rkl täysjyväriisijauhoja
3 kourallista marjoja – mustikoita, vadelmia, mansikoita
½ persikkaa
1 l kookosöljyä paistamiseen
Päälle
1 rkl agavesiirappia, tuoretta timjamia ja marjoja

 

Valmistus

  • Sekoita munat, valkuaiset, raejuusto, leivinjauhe, psylliuminkuorijauhe ja täysjyväriisijauho keskenään.
  • Kuumenna kookosöljy paistinpannussa ja kaada munakasmassa pannuun. Levitä päälle marjat ja paloiteltu persikka.
  • Hyydytä miedolla lämmöllä 30−40 minuuttia. Tarjoa agavesiirapin ja tuoreiden marjojen kera.

 

Ravintosisältö/annos (ilman päälle ripoteltuja marjoja ja siirappia)

Energiaa: 212,8 kcal
Proteiinia: 15,5 g
Rasvaa: 4,5 g
Hiilihydraattia: 8,9 g
Kuitua: 1 g

 

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Kuinka usein syöt lihaa?


KUNTO PLUS suosittelee