Mallasletut, tuorejuustoa ja viikunaa

Letut ja lempeät täytteet kruunaavat loistavan brunssin.

keskiviikko 14. lokakuuta 2015 teksti KUNTO PLUS

Ainekset

5 annosta

2 munaa
2 valkuaista
100 g raejuustoa
½ tl leivinjauhetta
2 rkl jauhettuja maltaita
Ripaus merisuolaa
Kookosöljyä tai voita
100 g kevyttuorejuustoa
3 tuoretta viikunaa


Valmistus

  • Sekoita kokonaiset munat ja raejuusto tehosekoittimessa.
  • Lisää vaahdoksi vatkatut valkuaiset (keltuaiset voi lisätä uunilinssien päälle!)
  • Lisää leivinjauhe, maltaat ja suola ja anna taikinan tekeytyä 15 minuuttia. Paista pieniä lettuja.
  • Voitele letut tuorejuustolla ja pane jokaiselle viikunaviipale ja halutessasi vielä nokare ruusunmarjasosetta.



Ehkä sinua kiinnostaa...