Energiatarvelaskuri

sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Energian tarve on yksilöllinen ja riippuu mm painosta, pituudesta ja aktiivisuustasosta. Laskuri antaa osviittaa siitä, paljonko energiaa kulutat keskimäärin päivittäin.

Miksi paino ei kerro vielä paljoakaan hyvinvoinnista

Onko motivaatio yleensä se, mikä painoa pudottaessa ensimmäisenä häviää? Alkuinnostuksen jälkeen samaa tarmoa voi olla vaikea pitää yllä, kun tuloksia ei ala näkyä peilistä. Meillä on kuitenkin tähän onneksi ratkaisu.

Kun pitkän tähtäimen tavoite tuntuu siintävän vielä jossain kaukana, kannattaa asettaa itselleen välitavoitteita, joiden avulla voi saada onnistumisen kokemuksia monta kertaa matkalla kohti päätavoitetta. Kehon koostumusta seuraamalla on helppo asettaa realistisia ja terveellisiä välitavoitteita.

Aseta välitavoitteita kehoanalyysivaa’an avulla

Juuri nyt saat 4 numeroa KUNTO PLUS -lehteä ja kehoanalyysivaa’an yhteishintaan 24,90 euroa. Vaaka paitsi mittaa painoa, tarjoaa myös tietoa

  • Rasvaprosentista

  • Lihasmassasta

  • Nestetasapainosta

  • Painoindeksistä sekä monista muista terveydestä kertovista tekijöistä.

Vaakaa yhdistetään mobiilisovellukseen, joten voit tarkastella tietojasi ja seurata edistymistäsi vaikkapa älypuhelimestasi. Näet kätevästi esimerkiksi rasvan ja lihasmassan määrän, ja voit seurata, miten niiden suhde muuttuu, vaikka painossa ei suuria muutoksia näkyisikään.

Juuri nyt saat 4 numeroa KUNTO PLUS -lehteä ja kehoanalyysivaa’an yhteishintaan 24,90 euroa. Tutustu tarjoukseen täällä ja ota tukeva niskaote uudenvuoden painonpudotuslupauksista.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...