Haasta itsesi ja ystäväsi - näin se käy

Haasteiden lähettäminen ja haasteisiin vastaaminen on helppoa ja hauskaa. Valitse haaste, johon osallistut ja klikkaa Osallistu-painiketta!

tiistai 15. tammikuuta 2013

Jos et ole kirjautunut Kuntoplus.fi-sivustoon, ohjelma pyytää sinua kirjautumaan. Jos sinulla ei ole käyttäjätunnuksia, luo itsellesi OMA PROFIILI täällä.


Kun olet kirjautunut, valitse LIIKUNTASUUNNITELMA. Kirjaa LIIKUNTASUUNNITELMAN "OMA PROFIILI"-kohtaan painosi, jos haasteessa lasketaan kaloreita. Valitse HAASTE ja valitse sivulta haaste, johon haluat osallistua ja napsauta Osallistu-nappia.

Kirjaa treenit Haasteeseen

Kun haluat kirjata uuden liikuntasuorituksen Haasteeseen, avaa Kuntoplus.fi:n LIIKUNTASUUNNITELMA ja napsauta KIRJAA TREENI -painiketta.

Valitse luettelosta haasteen laji (esim. juoksu), napsauta LISÄÄ TREENIN TIEDOT -painiketta.

Kirjaa haasteen mukaan treenin matka tai reitti tai kesto.

Kun käytät Reittisuunnitteluun tallentaamaasi reittiä, Liikuntasuunnitelma ja Haaste-toiminto poimivat reitin tiedot automaattisesti Reittisuunnittelusta.

Jos kirjaat treenejä etukäteen ennen suoritusta, poista merkki Merkitse suoritetuksi -valintaruudusta.
Jos olet suorittanut treenin. Laita merkki Merkitse suoritetuksi -valintaruutuun.

Tallenna kirjattu treeni TALLENNA painikkeella. Treeni kirjautuu Liikuntasuunnitelmaan, ja suoritetuksi merkitty treeni kirjautuu samalla myös valitsemaasi haasteeseen.


Luettelon haasteista, joissa olet mukana tai joihin sinut on haastettu, näet OMAT TIEDOT -painikkeella. Haasteisiin pääset luettelosta napsauttamalla.

Omissa tiedoissa voit päivittää myös paino- ja syke- tai juoksukenkätietojasi ja tarkastella viikkotasolla energiankulutustietojasi haasteista, joihin olet osallistunut.

Ehkä sinua kiinnostaa...