Nainen katselee tähtiä
© iStock

Tehokasta painonhallintaa horoskoopin mukaan

Sama laihdutuskuuri ei sovi kaikille, joten se kuuri, jonka avulla ystäväsi pudotti painoaan, ei välttämättä ole tehokas sinun kohdallasi. Katso, millainen ravitsemus sopii millekin horoskoopille.

lauantai 11. helmikuuta 2017 teksti Cecilie Dumanski

Millainen on terveyshoroskooppisi?

Oinas

Oinaalle maistuu kahvi ja mielellään jopa monta kertaa päivässä. Mutta myös sokeri ja maito voivat lihottaa.

Härkä

Härkä on oikea luksuksen ystävä, joten sinulle maistuu pihvi herkullisen kastikkeen kera. Tähän nautintoon voi kuitenkin helposti yhdistää myös terveellisiä kasviksia.

Kaksoset

Puhelias kaksonen nauttii erityisesti keskustelusta aterian äärellä. Silloin tosin syö helposti huomaamattaan liikaa eikä huomaa olevansa jo kylläinen.

Rapu

Ravusta on hienoa hemmotella itseä ja muita - ja usein vieläpä jollakin makealla. Muista, että hemmotteluun sopivat myös terveelliset smoothiet ja hedelmäsalaatit.

Leijona

Leijonan pöydässä kaikkea on oltava runsaasti, jolloin ruokaa on usein tarjolla ylettömiä määriä. Yritä syödä kerralla vähemmän ja todella nauttia aterioista.

Neitsyt

Neitsyt voi olla toisinaan liiankin ankara itselleen ja kärsiä läpi rankkojakin laihdutuskuureja. Muista, että terveydessä on kyse myös ilosta ja onnesta.

Vaaka

Onnen pekka! Vaa'an tasapainoiset elämäntavat näkyvät myös ruokailutottumuksissa. Kun vaaka on syönyt liikaa, hänelle ei tuota vaikeuksia vähentää ruuan saantia seuraavat pari päivää.

Skorpioni

Skorpioni saattaa noudattaa terveellisiä ruokailutottumuksia koko päivän mutta sortuu illalla epäterveellisiin iltapaloihin, kun verensokeri on matalalla. Muista siis syödä tasaisesti päivän mittaan.

Jousimies

Jousimies on valmis kokeilemaan kaikkea - myös kaikkea epäterveellistä. Ehkä voisit tyydyttää seikkailunhalusi myös uusilla hedelmillä ja vihanneksilla?

Kauris

Kauris haluaa kaiken olevan säännöllistä, mikä voi aterioiden kohdalla johtaa myös yksipuoliseen ja epäterveelliseen ravitsemukseen. Noudata näitä ravitsemusneuvoja, niin kaiken pitäisi olla kunnossa.

Vesimies

Vesimiehen on vaikea pitää rutiineista kiinni, joten aterioissa hän turvautuu usein siihen, mikä on nopein ja helpoin valmistaa. Vesimiehen kannattaa varmistaa vitamiinien ja muiden tärkeiden ravintoaineiden saanti.

Kalat

Kalat pitävät nautinnoista, mutta eivät aina osaa lopettaa ajoissa. Viinilasillisessa ei ole mitään vikaa, kunhan ei juo liikaa.

Ehkä sinua kiinnostaa...