Nainen venyttää vatsanahkaansa
© iStock

5 yleistä laihduttajien virhettä

Oletko usein laihdutuskuurilla? Silloin olet myös varmasti syyllistynyt tiettyihin perusvirheisiin.

keskiviikko 15. helmikuuta 2017 teksti Anja Bruneskjold

Haluaisitko pudottaa painoasi? Jos vastaus on myöntävä, katso mitä virheitä kannattaa yrittää välttää.

1. Ajattelet liian mustavalkoisesti

Älä vaivu epätoivoon, vaikka paino ei putoaisikaan vielä ensimmäisen viikon aikana. Voit silti vielä laihtua, kun teet oikeita valintoja hieman pidempään. Koko elimistö hyötyy terveellisemmistä valinnoista, ja jossain vaiheessa se näkyy myös vaa'alla.

2. Asetat liian tiukat rajat itsellesi

Totta kai voit käydä ravintolassa syömässä. Mutta ole tarkkana silloin, kun päätät, mitä siellä tilaat. Ei se ole sen vaikeampaa!

Itsensä syyllistäminen ja liian tiukkojen rajojen asettaminen syö vain motivaatiota, ja silloin kilot eivät ainakaan karise!

3. Keskityt vain negatiivisiin kommentteihin

Muistele ystäviesi myönteisiä kommentteja uudesta hoikemmasta ulkonäöstäsi äläkä keskity ainoaan negatiiviseen kommenttiin, jonka olet kuullut pitkään aikaan. Keskity siis myönteisiin asioihin, sillä se vaikuttaa suuresti koko laihdutusprojektiin.

4. Vertaat painoasi jatkuvasti aiempaan

Tässäkin on kyse keskittymisestä oikeisiin asioihin. Painosi sahaa varmasti alkuun ylös-alas, mutta se ei tarkoita, etteikö hoikistumista tapahtuisi varsinkin, jos treenaat samaan aikaan säännöllisesti.

5. Tunteesi menevät vuoristorataa

Opi ohittamaan huonot hetket vain hetkellisinä notkahduksina äläkä jää piehtaroimaan negatiivisissa tunteissa. Äläkä varsinkaan luovuta silloin, kun projekti tuntuu toivottomalta! Ajattele positiivisesti ja iloitse jo saavuttamistasi tuloksista.

Terveellisempi arki ilman suurta vaivaa

Monille meistä maistuvat hedelmät ja vihannekset enemmän kuin hyvin. Mutta joskus keskellä kiireistä arkea voi olla vaikeaa löytää aikaa ja intoa kasvisten pilkkomiseen. KUNTO PLUS haluaa tehdä terveellisemmästä elämästä helppoa. Siksi saat nyt 2 numeroa KUNTO PLUS -lehteä sekä Cutter & Slicer -laitteen yhteishintaan 12,90 euroa.

Sen avulla pilkot hedelmiä ja vihanneksia helposti ja nopeasti sopivan kokoisiksi paloiksi, jotka on helppo säilyttää rasiassa jääkaapissa. Näin sinulla on aina terveellisiä välipaloja käden ulottuvilla.

Cutter & Slicer -laitteen avulla pilkot helposti ja nopeasti hedelmiä ja vihanneksia naposteluun sopiviksi paloiksi. Laitteen mukana saat erilaisia teriä, jotka sopivat kaikenlaisten kasvisten pilkkomiseen. Laitteen puhdistus on helppoa: käytön jälkeen voit laittaa laitteen astianpesukoneeseen muiden tiskien mukana

KUNTO PLUS suosittelee
Jos todella haluat pudottaa painoa, suosittelemme sinulle Fooddiary.fi käyttöä. Ohjaamme sinua takuuvarmasti kohti toivomaasi painonpudotusta ruokavaliosi ja päivittäisen kaloriensaantisi perusteella, eikä sinun tarvitse tinkiä päivittäisistä tavoistasi.
Kokeile Fooddiary.fi 5 päivää ilmaiseksi

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Kuinka usein syöt lihaa?


KUNTO PLUS suosittelee