Eikö vatsasta tahdo tulla millään litteää? Täältä saat tietoa, vinkkejä ja neuvoja.

Miksi vatsamakkara ei häviä

Kun vatsamakkarat eivät katoa treenillä eivätkä ruokavaliolla, syy voi olla jokin näistä 8 tekijästä.

maanantai 23. toukokuuta 2016

Syöt ahkerasti hedelmiä, harrastat runsaasti liikuntaa ja puurrat ahkerasti vatsalihasliikkeitä viikko toisensa jälkeen.

Silti pieni makkara vatsan päältä ei katoa. Selitys voi olla esimerkiksi piilevä ummetus, stressi tai se, etteivät tekemäsi liikkeet harjoita oikeita vatsalihaksia.

Vaikka tekisi kaiken ohjeiden mukaan, litteä vatsa voi silti jäädä haaveeksi. Paljastamme 8 syytä, joiden vuoksi vatsamakkarasta voi olla vaikea päästä eroon.

Oletko ollut siinä uskossa, että vatsarutistuksilla saisi litteän vatsan, mutta katkerasti huomannut, että satojen rutistusten sarjat eivät tuota tulosta edes kuukausien saatossa?

Motivaatio on vaikea säilyttää, kun rehkiminen ei tuota tulosta, ja juuri vatsamakkaroista erron pääseminen on usein harmittavan vakeaa.

Sen lisäksi, että pömpöttävä vatsa pilaa ilon tyköistuvista vaatteista, se on lisäksi terveydelle haitallinen.

Ohjeet litteän vatsan saamisesta ovat yksi KUNTO PLUSsan lukijoiden eniten toivomista aiheista.

Terveellinen ravitsemus ja runsas liikunta OVAT tie litteään vatsaan, mutta tiellä saattaa olla esteitä, jotka saavat vatsamakkarat istumaan sitkeästi vartalossa. Oheisissa artikkeleissa käsittelemme kahdeksaa tavallisinta litteän vatsan vihollista, ja annamme keinoja voittaa esteet ja saada tavoiteltu litteä vatsa.

Toimitus suosittelee: kehoanalyysivaaka antaa tietoa terveydestä

Pelkkä vaa’an lukema ei vielä kerro paljoa hyvinvoinnista vaan lähinnä vain sen, paljonko keho kokonaisuudessaan painoa – eikä mitään siitä, missä suhteessa paino koostuu esimerkiksi rasvasta ja lihasmassasta.

Hoikassakin kehossa rasvaa saattaa olla kertynyt piiloon vatsaonteloon ja sisäelinten ympärille, ruoansulatusongelmat voivat johtua kehon liian vähäisestä nestepitoisuudesta, ja jojo-laihdutus voi tehdä hallaa energiankulutukselle. Näitä ei kuitenkaan voi päätellä vielä pelkästä painoindeksistä. Toisaalta muutama painoindeksin mukainen liikakilo ei vielä tarkoita, etteikö kunto voisi olla kohdallaan tai kehonkoostumus terveellinen. Onneksi kehon koostumuksesta voi saada osviittaa helposti ja kätevästi.

Vastauksia helposti ja kätevästi

Juuri nyt saat 4 numeroa KUNTO PLUS -lehteä ja kehoanalyysivaa’an yhteishintaan 24,90 euroa. Vaaka ja siihen kuuluva sovellus tarjoavat kattavaa tietoa

  • Lihasmassasta

  • Rasvaprosentista

  • Nestetasapainosta

  • Lepoaineenvaihdunnasta

  • sekä kahdeksasta muusta tekijästä, kuten painoindeksistä ja luumassasta.

Näin voit seurata edistymistäsi päivä päivältä ja antaa elimistölle juuri sitä, mitä se kulloinkin kaipaa.


Lue lisää tarjouksesta täällä: Näytä tarkemmat tiedot kehoanalyysivaa’asta

Teema

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...