Seuraa edistymistäsi ja optimoi terveytesi KUNTO PLUS -lehden avulla

Pysy tilanteen tasalla ja ota treenaamisesta kaikki irti. Saat KUNTO PLUS -lehden mukana Active Life Tracker -rannekkeen, jolla pääset lähemmäksi asettamiasi terveystavoitteita

perjantai 29. tammikuuta 2016

Motivaatiolla on suuri merkitys, kun haluat saada kaiken hyödyn irti treenaamisesta ja saavuttaa omat terveystavoitteesi. Sillä, että näet jatkuvasti tilanteen ja huomaat edistyväsi, voi olla suuri vaikutus. Saat nyt KUNTO PLUS -lehden mukana Active Life Tracker -rannekkeen, joka auttaa sinua seuraamaan päivittäistä liikkumistasi ja saamaan kaiken mahdollisen hyödyn ponnistuksistasi.

Saat Active Life Tracker -rannekkeen KUNTO PLUS -lehden kanssa ERITTÄIN edulliseen hintaan täältä.

Kalorien saannin ja kulutuksen suhde

Haluatpa sitten pudottaa painoa tai tulla vahvemmaksi, kalorien saannin ja kulutuksen seuraaminen on tärkeää edistymiselle.  Jos haluat pudottaa painoa, sinun tulee saada kulutusta vähemmän kaloreita ja jos haluat kasvattaa lihaksia, energiaa tulee saada enemmän. Ihannepainon ylläpitoon vaadittava kalorimäärä on hyvin yksilöllinen.

(linktekst)Laskurimme avulla voit selvittää, kuinka paljon kaloreita tarvitset päivässä ihannepainossa pysymiseen.

Kalorien kulutuksen merkitys

Jos haluat pudottaa painoa, huolehdi kalorivajeen syntymisestä. Ihanteellisinta on, jos päivittäinen kalorivaje on 500 kaloria, kunnes olet saavuttanut tavoitteesi. Kun kalorivaje on 500 kaloria, viikossa putoaa keskimäärin 0,5 kg. Jos kalorivaje on suurempi kuin 500 kaloria – esimerkiksi 1 000 kaloria – vaarana on, että rasvan lisäksi sinulta häviää myös lihasmassaa. Toinen haittavaikutus on se, että kun elimistö tottuu tulemaan toimeen hyvin pienellä kalorimäärällä, pudotetut kilot hiipivät nopeasti takaisin, kun alat jälleen syödä normaalisti. On luonnollisesti myös tärkeää seurata, kuinka paljon kaloreita poltat päivässä treenaamalla ja arkiaskareissa.

Tarkkaile kaloreita ja edistymistäsi digitaalisella apuvälineellä

Jos haluat seurata kalorien kulutustasi ja omaa edistymistäsi, voit nyt saada Active Life Tracker -rannekkeen KUNTO PLUS -lehden mukana.

Aktiivisuusranneke mittaa, rekisteröi ja pitää päiväkirjaa siitä, kuinka paljon liikut ja kulutat kaloreita ja siirtää tiedot mobiilisovellukseen, jotta pysyt aina ajan tasalla. Lisäksi ranneke mittaa unen määrää ja laatua, jotta voit optimoida nukkumistottumuksesi.

(linktekst)Rannekkeen arvo on 107,22 euroa, mutta saat sen ja 3 numeroa KUNTO PLUS -lehteä yhteensä hintaan 18,90 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...