30 % suurempi energiankulutus

Lataa linkistä ohjelma, joka tehostaa energiankulutusta – jopa silloin, kun itse loikoilet sohvalla!

torstai 21. heinäkuuta 2016 teksti KUNTO PLUS

Harjoittelemalla viisaasti saat houkuteltua elimistösi pitämään energiankulutuksen korkealla vielä tunteja treenin jälkeen.

KUNTO PLUS -lehden liikunta- ja ravitsemusasiantuntija Martin Kreutzer on laatinut treeniohjelman, joka kiihdyttää harjoittelun jälkeistä jälkikulutusta enimmillään jopa 175 kcal!

Hieno Active Fit -juoksutakki + 3 nroa KUNTO PLUS -lehteä VAIN 16,90 € Napsauta tästä >>

Miksi treenivaatteella on väliä

Monikaan asia ei nitistä treeni-intoa yhtä tehokkaasti kuin kainaloita hiertävä toppi, hikisenä selkään liimautuva treenipaita ja alituiseen vyötäröltä valahtavat treenihousut. Panosta siis kunnon treenivaatteisiin, olet sen ansainnut.
Juuri nyt saat Kari Traa -treenisetin ja 4 numeroa KUNTO PLUS -lehteä, joka tarjoaa joka numerossa vinkkejä terveempään arkeen, tehokkaita treeniohjelmia sekä herkullisia ja helppoja reseptejä, yhteishintaan 24,90 €. Kannattaa tosin pitää kiirettä, sillä tämä muikea tarjous ei ole enää kauaa voimassa.

Näytä tarjous!

PS. Jokainen liikkuja ansaitsee mukavat ja kauniit treenivaatteet. Hyödynnä huikea tarjous – säästät 135,90 €! Katso tarjous täältä: 4 numeroa KUNTO PLUS -lehteä sekä Kari Traa -treenisetti yhteishintaan 24,90 €.

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...

Kuinka usein syöt lihaa?


KUNTO PLUS suosittelee