Tilaa lahjaksi KUNTO PLUS

Mitä lahjaksi äidille, siskolle tai ystävälle? KUNTO PLUS on lahja, josta on iloa pitkäksi aikaa!

lauantai 16. joulukuuta 2017 teksti Anja Bruneskjold

Jos saajalta löytyy jo kaikkea, anna tänä vuonna hieman erilainen lahja. Lahjakortti KUNTO PLUS -lehden tilausta varten avaa ovat terveyden, hyvinvoinnin ja liikunnan maailmaan sekä tarjoaa kuukausittain uusia helppoja reseptejä terveellisiin ja herkullisiin aterioihin. 

Katso, miten voit antaa KUNTO PLUSsan lahjaksi.

Lehtilauksesta on iloa pitkäksi aikaa, ja se on myös huoleton lahja, sillä tilaus päättyy automaattisesti eikä sitä tarvitse muistaa erikseen irtisanoa. Jos sinä tai lahjan saaja haluatte pysyä edelleen ajantasalla uusimmista liikkumisen, hyvinvoinnin ja ravitsemuksen trendeistä, voitte aina myös halutessanne jatkaa tilausta.

Voit itse valita, annatko lahjakortin 5, 8 tai 12 KUNTO PLUS -lehden tilaukseen. Voit myös lisätä tilaukseen viestin lahjan saajalle.

Jos et ole varma, onko KUNTO PLUS juuri lahjan saajan makuun, valittavana on myös monia muita teemoja käsitteleviä lehtiä, jotka tarjoavat mielenkiintoista luettavaa joka kuukausi. Voit antaa lahjaksi myös lahjakortin vapaavalintaisen lehden tilaukseen, jolloin lahjan saaja voi valita lahjalehtensä itse.

Lehtitilaus on mainio lahja, josta on sekä iloa että hyötyä pitkäksi aikaa. Lehtivalikoimastamme löydät hyvää luettavaa moneen makuun.

Hyvää joulua!

Saavuta tavoitteesi vuonna 2018!

Ehkä sinua kiinnostaa...